El concurs internacional Mundus Vini ha concedit dues medalles de plata a dos dels nostres caves més venuts: el Brut Reserva i el Brut Nature Reserva.

Tot un reconeixement per a un cupatge clàssic de Macabeu, Xarel·lo i Parellada perfectament compensat amb el temps de criança just, més el delicat toc del licor d’expedició en el cas del Brut i la netedat del Brut Nature.

Aquest lloc utilitza galetes per millorar l'experiència d'usuari. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca